Lunch à la carte

Vanaf 1 maart 2024 kun je bij ons van vrijdag t/m zondag ook terecht voor een ‘kleine’ lunch à la carte tussen 12.00 en 16.00 uur.

Desembrood wit of bruin

– Tonijnsalade | 11.50
Smeuïge tonijnsalade, sla, tomaat, komkommer, rode ui, kappertjes en gekookte ei. 

– Geitenkaas | 12.50
Gegratineerde geitenkaas, honing, sla, pecannoten, zongedroogde tomaat, komkommer en honingmosterdsaus. 

– Gegrilde kip | 12.50
Gegrilde kip, sla, taugé, bosui, gefrituurde ui, zonnebloempitten en Oosterse saus.

– Gerookte zalm | 14.50
Gerookte zalm, sla, tomaat, komkommer, rode ui, kappertjes, gekookte ei en wasabi mayonaise. 

– Burger WIJS | 15.00
Grainfed black angus burger, sla, tomaat, augurk, gebakken spek, cheddar kaas, rode ui en burgersaus.

Tosti 

– Klassiek | 5.5
Met ham, kaas en mayonaise, ketchup of curry.

– Brie | 6.5
Brie, honing en pecannoten.

Borrelhapjes

– Olijven | 4.5
Gemarineerde olijven, mix groen en zwart.

– Broodplankje | 9.5
Breekbrood, aioli, tappenade, boter en gemarineerde olijven.

– Kaasplankje | 15
Diverse soorten Europese kazen met notenvijgenbrood, Luikse appelstroop en gedroogde Muskaatdruiven.

Reserveren kan via deze link > 

Luxe Lunch zaterdag/zondag

Op zaterdag en zondag kun je reserveren voor de luxe lunch.
Dit kan vanaf 13.00 uur en je kunt kiezen tussen een 3-gangen of 4-gangen verrassingsmenu. Reserveren kan eenvoudig online of via t. 06 15 17 84 25.

Op andere dagen culinair lunchen? Dat is mogelijk op afspraak en vanaf 6 personen.
Leuk met familie, vrienden, zakenrelaties of collega’s!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

* Ons wisselende verrassingsmenu wordt met zorg samengesteld.
We kunnen helaas géén rekening houden met menuvoorkeuren.
Heb je zeer specifieke allergieën en/of diëten? Dan vernemen wij deze graag vooraf.
Binnen onze mogelijkheden houden wij hier rekening mee.