Terug- en vooruitblik
We kijken terug op een prachtig jaar! Ons vernieuwde terras en de uitgebreide lunchkaart blijken een groot succes. Het was genieten om jullie ook buiten te mogen verwennen. We kijken nu al uit naar de zon van 2025.
Binnen hebben we het nóg gezelliger gemaakt. Onze geliefde ronde tafel heeft plaatsgemaakt voor vier kleinere tafels, wat een intieme brasserie-sfeer brengt. Perfect om te borrelen met onze etagère vol lekkers en een mooi glas wijn of bier. Ben je met een grotere groep? Dan schuiven we ’s avonds gewoon de tafels weer samen voor het speciale ‘chef’s table-gevoel’.
Dit jaar hebben we ons restaurant ook verrijkt met kunst! In samenwerking met kunstenares Wendy stellen we haar prachtige werken tentoon. Zo hebben we steeds iets nieuws om van te genieten, én de kunstwerken zijn natuurlijk te koop. Haar contactgegevens vind je erbij.
Uiteraard ligt ons hart nog altijd bij de avonden: het fine dining verrassingsmenu blijft dé kern van onze culinaire beleving 🍴.
Met de creativiteit van Chef Duncan en aandacht voor details willen we jullie iedere keer opnieuw verrassen. Het was bijzonder om te zien hoe enthousiast jullie reageerden op onze verrassingsmenu’s en speciale evenementen, zoals het wildweekend, de kookworkshops, catering op locatie en het vieren van bijzondere momenten bij ons.
Als kers op de taart zijn we dit jaar genomineerd voor ‘Ondernemer van het Jaar’. Wat een eer!
Vergeet niet om op ons te stemmen via: https://www.rodi.nl/hollandskroon/nieuws/423636/ondernemer-van-het-jaar-anna-paulowna-2024.
Vooruitkijkend naar 2025 staan er weer veel leuke events op de agenda, zoals de wijnproeverij op 29 januari en de cocktailparty op 23 maart. Vergeet niet: reserveren is nodig en kan eenvoudig via www.Restaurant-Wijs.nl.
Ons verrassingsmenu blijft centraal staan, en we hopen jullie ook in 2025 weer culinair in de watten te leggen.
Chef Duncan, ik (Marjo) en ons geweldige team wensen jullie warme feestdagen toe. Misschien zien we elkaar nog met kerst, en anders heel graag in het nieuwe jaar.



